Jatkuva toiminta

LEFFASUNNUNTAIT

Maksuttomat lasten elokuvailtapäivät ovat olleet menestys ja jatkamme K7-elokuvia sekä sallittuja elokuvia, joihin pääsevät perheen pienimmätkin. Toiveiden mukaan voimme järjestää leffailtoja myös muille kohderyhmille, vaikkapa nuorille (K12 & K16) sekä äideille ja isille.

• Leffaillat kerran kuussa sunnuntaisin klo 15
    (ovet avautuvat 14.45)
  • Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa
  • vapaa pääsy, ostamalla leffanaposteltavaa paikan päältä tuet toimintaamme

Seuraa ilmoittelua tapahtumakalenterissa.

Voit käydä ehdottamassa elokuvaa yhteydenottolomakkeellamme.

TERHOKERHO

Pukkilan Terhokerho vie lapset ja aikuiset yhteiselle matkalle. Luvassa on kiireetöntä yhdessäoloa leikkien, pelaten, askarrellen, satuillen ja liikkuen! Paikalle voivat tulla kaikenikäiset yksin, yhdessä, perheenä tai vaikka naapurin vaarin kanssa! Pukkilan Terhokerho on kohtaamispaikka kaikille leikeistä ja eri-ikäisten yhteisestä tekemisestä pitäville. Toiminta on suunnattu erityisesti 5 – 10 –vuotiaille ja eläkeläisille.

• Hyvinvointikeskus Onnin Takkatilassa tai kirjastolla kuukausittain, seuraa ilmoittelua
  • maksuton
  • Terhokerho facebookissa "Terhokerho Pukkila"

• Petra Kosonen 050 410 8098.

UINNIT

MLL:n uintivuoro Hyvinvointikeskus Onnissa järjestöjen viikolla eli

• parittoman viikon maanantai klo 18.00 - 19.30
  • hinnat kaudella 2017-2018 (yht. 16 krt)
    MLL:n jäsenille maksuton, muille 48 €/aik. ja 32 €/lapsi

Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoja

PERHELIIKUNTA

Perheliikunta on lapsen ja vanhemman yhteistä aikaa. Liikuntatuokiossa opitaan uusia taitoja ja syvennetään lapsen ja vanhemman vuorovaikutussuhdetta ja tunnesidettä yhteisen tekemisen kautta.

• Syksyllä 2017 perheliikuntana Vesipeuhuryhmä Pikkusammakot 3-6-vuotiaille lapsille vanhempineen Hyvinvointikeskus Onnissa kerran kuussa tiistaisin klo 18.30-19.
    MLL:n jäsenille maksuton, muille 20 €/aik. ja lapsi (4 krt)
  • Kevään 2018 perheliikunta järjestetään tapahtumina, seuraa etusivun tapahtumakalenteria

• Sanna Pirnes 050 539 6325, sanna.pirnes(at)hotmail.com

LEIKKIKENTTÄ

• kesäkuun alusta elokuun alkuun
  • Hallitustien Leikkikentällä

Lapsiperheiden kohtaamispaikka kesäisin. Lelulaatikkoon on hankittu uusia ulkoleluja lasten käyttöön. Lelulaatikon avaimen saa noutaa Nicemediasta (Keskustie 15) sen aukioloaikoina (ma-pe 8.00-16.00). Avain luovutetaan vain täysi-ikäiselle kuittausta vastaan.

Leikkikentällä ei ole ohjaajaa eikä järjestettyä lastenhoitoa. Lapset ovat aina vanhempiensa vastuulla.

• Mervi Ylönen 040 503 7005