Leffasunnuntait keväällä 2020

8.9.2019

Kevään 2020 loput leffasunnuntait peruttu koronavirukseen liittyviä viranomaissuosituksia noudattaen.


Tervetuloa MLL:n leffailtapäivään!
Elokuvia esitetään joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai 
Hyvinvointikeskus Onnin Saima-salissa klo 15.
Ovet avautuvat 14.45.
Vapaa pääsy, ostamalla leffanaposteltavaa paikan päältä tuet toimintaamme.
Su 5.4.2020 Corgi - Kuningattaren koiranpentu (K7)
kesto 1 h 28 min

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kuninkaallisen perheen vallattomimpaan vintiöön! Brittihovin suloinen lellikkikoira Rex on tottunut ylelliseen elämään. Kuningattaren suosikkipennun huomionhakuisuus on omaa luokkaansa ja röyhkeydellään Rex aiheuttaakin pienimuotoisen diplomaattisen katastrofin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ollessa illallisvieraana.

Kateellisten koirakavereidensa pettämänä Rex lähtee Buckinghamin palatsista häntä koipien välissä ja joutuu uusille kulmille katukoirien pariin. Palatsin lämpöön ja herkkuihin tottuneelle Rexille tämä on täysin uusi maailma. Varomattomana hän löytääkin itsensä keskeltä koirien Fight Clubia! Kuinka Rex pärjää uudessa ympäristössä? Selviytyykö hän takaisin kotiin kuningattaren luo? Matkalla sankarimme saa oppitunnin niin itsestään kuin ystävyydestä ja yhteistyön merkityksestä – ja valloittaa koko kansan sydämet.


Su 3.5.2020 Onneli, Anneli ja nukutuskello (S)
kesto 1 h 18 min

Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään Vekotiituksesta. Onneli ja Anneli tutustuvat Vekotiituksen tilan ihmeellisiin keksintöihin ja joutuvat suureen seikkailuun, kun tilaan kohdistuu purku-uhka. Onneli ja Anneli pelastavat Vekotiituksen keksinnön avulla sukutilan, mutta pelastamisoperaatio vaatii mukaan tuttuja Ruusukujan apujoukkoja ja jopa vierailua unimaailmaan.Kuvat ja synopsis: Finnkino